SRETNO, PALČICE!

Najpoznatija vjeverica na svijetu proslavila rođendan, pogledajte kako se zabavila

Njeni vlasnici su tim povodom organizirali pravu malu zabavu za svoju miljenicu

Palčica slavi rođendan

 Facebook screenshot

Malena Palčica, odnosno, Thumbelina, sasvim je sigurno najpoznatija vjeverica na svijetu. Na Facebooku je prati gotovo pola milijuna ljudi, tako da s punim pravom može reći da se za nju itekako zna. To maleno stvorenje oduševilo je svoje brojne pratitelje proslavom sedmog rođendana.

Njeni vlasnici su tim povodom organizirali pravu malu zabavu za svoju miljenicu. Na glavu su joj stavili šeširić, oko struka je dobila baletnu suknjicu, a u ruci drži sladoled. S obzirom koliko ga slasno jede, reklo bi se da je od avokada. Ona je, naime, za njim luda.

Njeni su vlasnici ispod snimke objavili stih ‘It’s my party and I’ll squeak if I want to‘, čime su parafrazirali stari hit ‘It’s My Party‘ pjevačice Lesley Gore. Za razliku od nje, koja u toj pjesmi plače na svojoj zabavi, Palčica se daleko bolje provodi.

Premda još uvijek neki znaju prigovarati zbog njene debljine, skrbnici malene glodavice redovito objašnjavaju da ona nije krupna zbog previše avokada, nego da je riječ o bolesti zbog koje i nije mogla biti vraćena u divljinu. Upravo zbog toga su je oni i udomili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:50