VIRALNI HIT

Bizarna snimka na TikToku pogledana 15 milijuna puta: ‘Jeste li ikad vidjeli glitch u Matrixu‘

Neki su joj napisali kako je snimka lažna, no bilo je i onih koji su ponudili racionalno objašnjenje
 Screenshot TikTok

Kad napišemo da je jedna snimka kokoši u dvorištu na TIkToku pogledana 15 milijuna puta, s pravom ćete se zapitati što je na toj snimci toliko posebno. Kokoši su simpatična stvorenja, no, jasno je kako su radile nešto čudesno, čim je video toliko puta pregledan.

Njihova vlasnica, korisnica kojoj je na toj društvenoj mreži ime Brianna Antoinette, kamerom je ulovila kako se one odjednom - ukoče. Hranila ih je i se je bilo u redu, a onda su se zaustavile, istovremeno. Iako ih je ona pokušala potaknuti da se nastave kretati, ignorirale su je. Djelovale su kao da nisu stvarna, živa stvorenja, nego kao da se radi o pauziranoj snimci.

- Jeste li ikada vidjeli glitch u Matrixu? - napisala je Brianna na snimci i pitala ljude mogu li joj ponuditi objašnjenje za ono čemu je svjedočila.

Neki su joj napisali kako je snimka lažna te da se ovo uopće nije dogodilo, no bilo je i onih koji su ponudili savršeno racionalno objašnjenje. Kokoši se, naime, od predatora na nebu brane tako da se prestanu kretati i na taj način postanu manje uočljive. U blizini je bio jastreb, kako je kasnije pojasnila, za kojeg ona sumnja da je ugrabio pet njenih kokoši.

- Nisam posve sigurna da je to taj, ali znate, da vama netko ubije sestre, pa njega ili nekog sličnog vidite na ulici, i vi biste se ovako ukočili - pojasnila je Brianna u kasnijoj snimci.

@brianna_antionette What in the world happened to the chickens??‍?? #viral #fyp ♬ original sound - ✨BRI✨
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:35