LUNA I KAN

Zloćudna bolest njihovog vlasnika odvojila ih je od doma, no oni ne gube nadu

Ovaj je dvojac završio u skloništu, bez svog čovjeka i bez količine pažnje na koju su navikli

Luna i Kan

 Udruga Indigo

Da život nije med i mlijeko znaju i životinje. Priča o Luni i Kanu malo koga će ostaviti ravnodušnim jer oni zbilja zaslužuju svako dobro koje ovaj svijet nudi, no nažalost, trenutno imaju samo hladni boks i pomoć volontera Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

Luna i Kan ostali su bez vlasnika jer se on zbog zloćudne bolesti više nije mogao brinuti o njima, što fizički, što financijski. Tako je ovaj dvojac završio u skloništu, bez svog čovjeka i bez količine pažnje na koju su navikli, jer je sada moraju dijeliti s mnoštvom drugih napuštenih duša.

Ono što na prvu sve osvaja je povezanost između Lune i Kana. Njihove sudbine isprepletene su poput niti, stvarajući pravu simbiozu ljubavi i vjernosti. Iz tog razloga, udruga Indigo odlučila je pronaći Luni i Kanu novi, zajednički dom u kojem će živjeti sa svojim novim čovjekom.

- Ovi divni psi imaju mnogo toga za ponuditi svojoj novoj obitelji. Odrasli su u stanu i naučeni su na život u tom okruženju. To znači da će vaš dom postati njihov dom bez poteškoća i nezgoda. Također, njihova poslušnost i dobroćudnost osvajaju sve koji ih upoznaju. Oboje su zaigrani i vesele prirode, što će zasigurno unijeti radost i smijeh u vaš život.

Ako tražite ljubav, vjernost i radost u četveronožnom prijatelju, Luna i Kan su psi za poželjeti.

Udomljenje Lune i Kana je životni korak koji mijenja i spašava živote. Ako ste spremni otvoriti svoje srce i svoj dom za ovu posebnu vezu koja kuca kao jedno, molimo vas da kontaktirate udrugu za dobrobit i zaštitu životinja Indigo - poručuju iz udruge.

image

Luna i Kan

Udruga Indigo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 13:11