POSEBNI

Najslađi navijači: Pogledajte ove čupavce koji ‘navijaju‘ za Vatrene

Iz azila kažu da imaju dvije želje: da postanemo prvaci i da se svi njihovi štićenici udome
 Dumovec

Jasno je kako naši Vatreni moraju dobro igrati kad imaju, sasvim sigurno, najbolje navijače na svijetu. Najvjerniji su ih slijedili u Katar, dok su mnogi ostali ispred malih ekrana, bodreći svoje junake.

No, imaju oni i drugačije, četveronožne navijač, a takve sigurno nemaju druge momčadi. Riječ je o štićenicima azila u Dumovcu, koji se nisu ni najmanje bunili kada su ih fotografirali kako podržavaju našu momčad. Dapače, pozirali su tako da bi bilo za očekivati da bi im neki vatreni navijač mogao pružiti dom.

- Navijači su ponovo banuli u našu upravnu zgradu! Spremni su rekviziti, no još važnije – srca i glasovi - objavili su iz Dumovca uz lijepe želje našim Vatrenima. Žele samo dvije stvari: da budemo prvaci svijeta i da se njihovi četveronožni štićenici što prije udome.

Kad ih čovjek vidi kako ponosno poziraju, kako ‘navijaju‘ za naše, čini se sasvim logičnim da će uskoro pronaći dom i, tko zna, neku od utakmica koje su pred nama gledati iz svojeg doma, onoga u kojem će sa svojom obitelji biti zauvijek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:15