NAPUŠTENI

Mačku Šljokicu i njenih pet malenih netko je izbacio u dvorište Akademije likovnih umjetnosti

- Prebacivanje brige za ljubimce na druge ljude nekima je umjetnost, poručili su iz skloništa
 Azil Dumovec

Iz zagrebačkog gradskog azila objavili su kako šest mačaka na njihovoj skrbi traži dom. Bila bi to uobičajena objava da nisu odlučili da njihova sudbina bude povod da pošalju, još jednom, poruku o tome koliko je važno sterilizirati mačke. To je najbolji način za kontrolu njihova razmnožavanja. Mačke, naime, mogu imati malene nekoliko puta godišnje, a podaci pokazuju kako tijekom sedam godina samo jedna mačka i njezino potomstvo mogu donijeti na svijet čak 420 000 mačića!

- Prebacivanje brige za ljubimce na druge ljude nekima je umjetnost! Mačku Šljokicu i njezino leglo netko je odbacio u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Mačka koja ima samo osam mjeseci, bila je iscrpljena, a mačići su bili bolesni. Imali su upalu očiju. Izliječili smo ih i sada su spremni za udomljavanje - objavili su iz Dumovca.

Osim mame Šljokice, dom traže i njeni maleni: tri muška te dva ženska mačića. Nose imena Dmitri, Aleksei, Fyodor, Katerina i Polina. Jako su slatki, mazni i mirni. Poznaju kućni red.

- Ako želite udomiti Šljokicu ili neko njezino mače, javite nam se na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 00:47