KOJA TUGA

Kujica se sa svojim tek rođenim štencima zavukla po auto. Oni tamo neće preživjeti...

Svi oni koji mogu pomoći maloj psećoj obitelji mogu se javiti Udruzi koja je objavila apel
 Udruga za zaštitu životinja Đakovo

Od nje se ne vidi ništa. Crna je, skrivena ispod automobila. Vide se jedino velike oči, pune tuge. Ona ispod tog auta nije sama - oko nje su štenci. Ne znamo točno koliko ih je, no znamo da su tek došli na svijet. Njihova majka nije imala nikakvog drugo rješenje, nego da ih zavuče ispod automobila i pokuša ugrijati svojim tijelom.

nema šanse da će uspjeti u tome. Vani je previše hladno da bi ih ona uspjela ugrijati na hladnom betonu. Ako vlasnik automobila odluči negdje otići, dvije su mogućnosti: ili ne ih pogaziti ili će ta jadna mala obitelj ostati i bez tog jadnog zaklona. Kako god da se okrene, malena obitelj nema šanse za preživljavanjem - štenci neće izdržati.

- Ovo je više užas. Dojava o kujici koja leži ispod auta s tek okoćenim štencima u Semeljcima. Dali ima smisla pitati dali ih netko želi primiti na toplo? - pitali su iz Udruge za zaštitu životinja Đakovo u kasno nedjeljno popodne.

Nažalost, rješenje se nije pojavilo. Noć je, hladno je, a malena kujica je sa svojim štencima još uvijek ispod tog auta, sama na svijetu...

Ako ovoj maloj obitelji možete pomoći, javite se udruzi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:23