PORUKA IZ AZILA

‘Dragi lovci, da volite svoje pse kao što volite lov mi ne bismo imali upola posla...‘

Pas je smješten u sklonište u kojem će provesti duže vrijeme na oporavku
 Azil Dubrovnik

Iz Azila Dubrovnik objavili su kako su pronašli još jednog psa bez mikročipa. No, ovoga puta odlučili su učiniti nešto više od toga da ga u tišini prime, pošalju u karantenu i potom, kada iz nje izađe, tražiti mu dom. To uglavnom rade, no povremeno se dogodi neki slučaj zbog kojeg će priču životinje koja im je došla na skrb objaviti odmah. Tako je bilo i ovoga puta.

- Dragi lovci, da volite svoje pse kao što volite lov mi ne bismo imali upola posla... Uhvaćen je na cesti prema Brgatu, dezorijentiran, slab i u ranama. Naravno, bez mikročipa. Sad idemo po još jednog lovačkog psa na istom potezu - objavili su.

Pas je smješten u sklonište u kojem će provesti duže vrijeme na oporavku. Naravno, bilo bi sjajno da se javi netko tko će ga udomiti, kako bi se oporavljao u svojem domu. Ne zna se što je sve prošao i zašto je u stanju u kakvom je pronađen, no očigledno je da se njegov vlasnik za njega nije baš brinuo. Pošto pas nema mikročip, nije cijepljen niti protiv bjesnoće, tako da je jasno kako osoba koja je o njemu donedavno brinula to stvarno nije dobro radila.

Sreća je da sad ovaj maleni stvor ima priliku pronaći ljude koji će ga iskreno voljeti i dobro brinuti o njemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 05:02