STOP PETARDE

VauMijau i Pet Home shop daruju: Podijelite s nama fotografiju svojeg ljubimca, nagrađujemo najsimpatičnije

Šest paketića otići će na adrese onih koji na našem Facebooku, ispod objave nagradne igre, zalijepe snimku
 Pet Home Shop

Ove smo godine pokrenuli kampanju STOP PETARDE, u kojoj našim čitateljima donosimo pregršt savjeta veterinara, trenera i drugih stručnjaka kako da svojim ljubimcima olakšaju teške dane pune buke, koji su pred njima. No, odlučili smo i još nešto: u suradnji s našim sponzorom Pet Home Shopom, koji snažno podupire našu akciju, odlučili smo podijeliti šest paketića za pse i mačke. Riječ je o kapsulama koje se daju ljubimcima kako bi oni bez stresa preživjeli buku koja nas očekuje u danima koji dolaze.

Tih šest paketića otići će na adrese onih koji na našem Facebooku, ispod objave nagradne igre, zalijepe fotografiju svojeg ljubimca koji uživa u blagdanski ukrašenom domu. Ljubimac može biti bilo koje vrste, a kad kažemo da uživa također mislimo na sve - može to biti pas koji spava ispod okićene jelke, ali i mačka koja je upravo srušila jelku, iguana koja se šulja među upakiranim darovima, kunić koji promatra drvce...

Naš nagradni natječaj traje do 19. prosinca u 11.59 sati, a imena šest sretnih dobitnika objavit ćemo istog dana, nakon 15 sati. Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Sretno svima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 14:42