STOP PETARDE

Ovo je Medo, pobjegao je zbog pucnjave u novogodišnjoj noći. Ako ste ga vidjeli, javite vlasnicima

Ima 13 godina i ne čuje dobro, no buka je bila toliko glasna da ju je itekako čuo i uplašio se

Medo

 Privatni album

Vlasnici brojnih životinja diljem naše zemlje još uvijek traže svoje ljubimce koji su pobjegli od doma u strahu od detonacija koje su čuli u novogodišnjoj noći. Neki od njih se, nažalost, nikada više neće vratiti, jer su u strahu podletjeli pod automobil, srce ih je izdalo od straha ili je, još i gore, petarda pala na njih (ili je bačena). No, nadamo se da se ne radi o tome kada je riječ o psu imena Medo, starom 13 godina, koji je nestao iz svojeg doma u mjestu Cerić u Općini Nuštar (Vukovarsko-srijemska županija).

- Ima on 13 godina i pobjegao je za Novu godinu zbog pucnjave u Ceriću. Ima ogrlicu i slabije čuje te će se teško odazvati na dozivanje - objavili su njegovi vlasnici, koji su i ostavili kontakt za sve one koji vide njihovog ljubimca.

Ako ste vidjeli Medu ili znate gdje se on zadržava, možete im javiti na broj kojeg su objavili na Facebooku. Medo se vjerojatno želi vratiti doma, dobro najesti i zaspati u svom krevetiću, te što prije zaustaviti gorko iskustvo koje je doživio u trenucima kada su ljudi oko njega slavili.

image

Medo

Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 13:36