VRIJEDI POKUŠATI

Žena na TikToku smislila odlično rješenje: Evo kako da vam mačke ne skaču po božićnom drvcu

Iako se drvca ne kite barem još dva tjedna, ovaj je savjet došao na vrijeme da se vlasnici pripreme i naruče što im treba

Ilustracija

 Mariia Boiko/Alamy/Alamy/Profimedia

Uskoro ćemo početi kititi božićna drvca i vlasnici mačaka će se naći na sto muka. Neki će postaviti drvce s plastičnim kuglicama, a onda svaki dan vraćati drvce u prvotni položaj i kuglice na mjesto. Drugi će odabrati bor koji visi sa stropa, treći će ga staviti u kakav kavez... Mnogi vlasnici su posve odustali i više uopće ne donose drvce u svoj dom, nego se zadovolje samo obješenim vijencem na vratima stana ili kuće.

No, možda postoji rješenje. Znamo da je svaka mačka posebna i na svoju ruku (ili bolje reći, šapu), ali jedna je žena otkrila što pomaže kada se radi o njenim mačkama. Videći ih kako mjerkaju drvce, shvatila je što će se dogoditi ako ne poduzme neke mjere. Prvo što joj je palo na pamet je ispalo prilično uspješno - ona je oko drvca postavila tunel za mačke. Ove se totalno oduševile - čim se približe jelki, pažnju im zaokupi tunel, pa ni ne razmišljaju o tome da skoče i igraju se novim predmetom u svojem domu.

Brojni komentatori bili su oduševljeni ovom idejom, pa su odluči probati, a sve s ciljem da imaju drvce koje će svakog trenutka u danu biti na istom mjestu, a da im pritom ljubimci budu zadovoljni.

@kippergogo This is our first time putting our christmas tree up with our kitties!!? So far they have zero interest with the tree and are loving this tunnel ? #christmas #amazonfinds #amazon #amazoncatfinds #catsoftiktok #fyp ♬ Rockin‘ Around The Christmas Tree - Brenda Lee
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 12:37