NEHUMANO

Vlasnicima koji su psa stavili na lanac ljubimac oduzet, iz skloništa poručili: ‘Nije to zaslužio...‘

Sada mu ponovno traže dom, s nadom da će se za njega javiti netko tko će ga dobro tretirati
 Azil Dumovec

Iz zagrebačkog skloništa u Dumovcu objavili su kako su snažno protiv toga da se pse vezuje lancem. O tome su se oglasili nakon nemilog slučaja jednog njihovog bivšeg štićenika.

- Za Hrvatsku bez pasa na lancu! Za nas to nije samo naziv kampanje koja je vođena prije nekoliko godina! Ako u Zagrebu uočite psa na lancu, kontaktirajte komunalno redarstvo po čijem nalogu mi možemo preuzeti tog psa - poručili su i pojasnili kako su osjetili potrebu to podijeliti s javnosti jer je njihov pas Doko završio na lancu. On je, naime, bio udomljen, a onda su dobili informaciju da je vezan lancem. Otišli su u provjeru kod njegovih udomitelja i otkrili da je dojava točna. Rastuženo su shvatili kako pas nije dobio život kakav mu je obećan i na što su se njegovi vlasnici obvezali ugovorom kojeg su potpisali sa skloništem.

- Doko ne zaslužuje patnju. Križani je ovčar star godinu dana koji obožava ljude. Žudi za njihovom pažnjom. Veseo je i razigran. Ako mu možete pružiti život bez lanca, javite nam se na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - dodali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:02