WILLIAM DE BAETS

Veleposlanik Belgije u našoj zemlji susreo se s predsjednikom Hrvatskog kluba belgijskih ovčara

Objavili su kako su to psi koji utjelovljuje inteligenciju, odanost i gracioznost
 Embassy of Belgium in Zagreb

Veleposlanik Kraljevine Belgije u našoj zemlji William De Baets i tim iz veleposlanstva pohvalili su se sjajnim trenutkom kada su upoznali Dražena Cara, predsjednika Hrvatskog kluba belgijskih ovčara. Osim njega, upoznali su i tajnika kluba Antu Zoričića, direktora Ljevaonice umjetnina Ujević i pokroviteljem kluba Damirom Ujevićem te Stjepanom Divkovićem, kiparom i kovačem medalja, objavili su na Facebook profilu ambasade.

- Drago nam je vidjeti zapažene rezultate kluba postignute s belgijskim ovčarom na natjecanjima u sposobnosti pasa (IGP3 - najviša razina) kao i na natjecanjima u ljepoti u Hrvatskoj i inozemstvu, njegujući imidž pasa koji utjelovljuje inteligenciju, odanost i gracioznost.

Veleposlanstvo Belgije ponosni je pokrovitelj 3. posebne smotre belgijskih ovčara s kandidaturom CAC-HR i klupskim prvenstvom za belgijske ovčare za 2024. godinu, koje će se održati 20. listopada 2024. godine u Zagrebu (NK Blato) - objavili su iz ambasade,podijelivši fotografije snimljene tijekom susreta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. listopad 2024 20:15