PRAVA ŠAPA

Upozorenje udruge: ‘Netko na zagrebačkim Krugama puca iz puške, pazite na djecu i ljubimce‘

- Budući da ne izlazi van, jedina mogućnost je da je upucana dok je bila na balkonu, pojasnili su
 Prava šapa

Iz udruge Prava šapa objavili su kako je jedna mačka upucana dok se odmarala na balkonu stana u kojem živi. Nevjerojatan događaj zbio je u zagrebačkim Krugama.

- Ginny je spašena s ulice prije godinu dana, bila je bolesna, gladna, sva nikakva... no uz trud veterinara, vaše donacije i skrb svoje udomiteljice, divno se oporavila. Ostala je u istom domu kao i naš ranije udomljeni Fish jer su se super složili. Neki dan udomiteljica je primijetila nešto na njenom jeziku i odvela ju veterinaru, a nakon toga uslijedio je šok: Ginny je imala dijabolu zračne puške zabijenu posred jezika. Budući da ne izlazi van, jedina mogućnost je da je upucana dok je bila na balkonu. Sreća u nesreći je da je vjerojatno u tom trenutku zijevnula i metak je završio u jeziku, a ne u oku, ili još gore, u glavi ili kralježnici - objavili su iz udruge.

Dodali su i kako je metak kirurški izvađen i mačka se sada oporavlja. Imala je sreće u nesreći, kažu, ali to ne mijenja činjenicu da netko usred Zagreba puca po tuđim balkonima.

- Mogao ju je ubiti. Zašto? Zato što se sunča na vlastitom balkonu i nikom ne smeta. Mogao je pogoditi nekog drugog, nečijeg psa, nekog čovjeka, dijete. Sad više nismo sigurni od monstruma ni na vlastitim balkonima?! Incident se odvio u krugu Nalješkovićeva - Cvijete Zuzorić. Ako znate tko ima zračnicu i puca po životinjama, vidjeli ste bilo što ili imate bilo kakvu dojavu, javite nam se u inbox ili e-mail, može i anonimno. Sve je prijavljeno policiji, a poslana im je i veterinarska dokumentacija- objavili su iz Prave šape i upozorili sve koji žive na tom području da paze na djecu i ljubimce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. listopad 2024 00:47