AKCIJA

Udruga Pobjede pozvala građane: Dođite nam pomoći da uredimo azil, častimo vas grahom!

Riječ je o već tradicionalnom druženju koje se, uz iznimke pandemijskih godina, održava 1. svibnja

Uređenje azila
 

 Udruga Pobjede

Već uobičajena radna akcija prvog dana svibnja održat će se u osječkom azilu udruge Pobjede. Planiraju proljetno čišćenje, šetnju pasa i - grah. Druženje počinje u nedjelju u 10 sati i trajat će do 18 sati.

- Sunce nam se već obećalo, sad još samo vi! Sve što trebate je pojaviti se u pravo vrijeme na pravom mjestu, a za sve ostalo pobrinut će se naši kerovci. Kerovci su načuli od šetača o nekakvom proljetnom čišćenju, pa eto, hoće i oni generalku svoje kuće i dotjerati svoje domove ususret lijepom vremenu. S obzirom na to da ih se kod nas skučilo 180, trebaju i vašu pomoć! Da ne mislite da će se samo raditi, iako s kerovcima ni to nikad nije teško – neće!

Bit će tu, osim uvijek dobro raspoloženog društva i fine papice kojom će vas kerovci počastiti – što drugo za 1. Maj nego grah! Onaj najbolji, suosjećajni, jer se u Azilu misli na sve životinje. Kerovci su već na iglama i naveliko se pripremaju, a ni mi nismo ništa manje uzbuđeni što ponovno možemo otvoriti sezonu azilskih druženja i događanja! Veselimo se i čekamo vas - poručili su, u svom stilu, iz tog azila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 22:24