POSH STORE

Udruga Pobjede poziva na subotnji, tradicionalni sajam rabljenih stvari

Sve stvari koje budu izložene, moći će se uzeti u zamjenu za minimalnu donaciju od jednog eura
 Udruga Pobjede

Udruga Pobjede i najbolji pomagači na svijetu, 180 pasa u osječkom Azilu za pse, pozivaju na zadnji ljetni i prvi jesenski posh store, sajam rabljenih stvari koji se već tradicionalno održava prve subote u mjesecu, na livadi kod Rondela u Tvrđi. Ovog puta druženje je planirano za 2. rujna od 10 do 13 sati.

Iz Udruge kažu da će ovaj Posh biti maestralan, jer će milijun stvari koje su naši sugrađani i sugrađanke donirali biti izložene s ciljem da nekome drugome uljepšaju dom, izgled, život....Sve stvari koje budu izložene, moći će se uzeti u zamjenu za minimalnu donaciju od jednog eura.

- Kerovci, kako ih mi zovemo, znaju da su novi početci super i poručuju svima da im je stalo da baš svi u jesen uplivaju s nečim novim, čime su istovremeno razveselili sebe, ali i pomogli radu najljepšeg Azilu na svijetu, u kojem psi, zahvaljujući donacijama građana i građanki (između ostalih, i skupljenih na ovim sajmovima rabljenih stvari) imaju u svojim boksevima bazene, posebnu hranu, redovne šetnje, socijalizaciju i odlaske kod veterinara - poručuju iz udruge.

Osim toga, Udruga Pobjede zalaže se i radi na poticanju suosjećajnosti prema planetu zemlji i svim njenim stanovnicima i stanovnicama, recikliranjem, ponovnom upotrebom i prenamjenom stvari, kako bismo smanjili naš utjecaj na okoliš i brinuli o našem najvećem, zajedničkom domu, dodaju.

Udruga godinama najveći dio sredstava za rad skuplja iz donacija, a rezultati su itekako vidljivi u samom skloništu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 00:41