HITNO

Traži se smještaj, barem preko noći, za mačku koju je vlasnik u transporteru izbacio na ulicu

Nesretna životinja je prestrašena i mora se maknuti s mjesta na kojem je ostavljena
Ostavljena mačka
 Facebook

Kad se žele riješiti člana obitelji, neki ljudi su naočito kreativni. Jedan od njih svoju je dojučerašnju prijateljicu mačku strpao u transporter i izbacio ispod jednog balkona na zagrebačkoj Remizi. Potom je, ostavivši člana obitelji da šokirano gleda za njim, nastavio svojim putem.

Ružna i okrutna priča, u kojoj je nesretnoj životinji oduzeto barem pravo da se pokuša izboriti za hranu i vodu, dospjela je u javnost objavom na Facebooku. Mia, djevojka koja inače spašava mačke, kaže da je to drugi takav incident u svega mjesec dana na tom prostoru.

image
Ostavljena mačka
Facebook

- Prije nepuna dva tjedna svega desetak metara od današnje mace pronađeno 12 malih mačića ostavljenih u kutiji. Macu ne mogu uzeti u stan jer imam psa koji mrzi mačke pa ako je netko u mogućnosti udomiti ju ili barem dati joj privremeno dom svaka pomoć je dobrodošla - objavila je na Facebooku.

Mački treba barem privremeni smještaj, kako ovu noć ne bi provela na otvorenom. Istina je kako u transporteru nitko ne može doći do nje, a pri tom mislimo na životinje, no jadna i prestrašena životinja sigurno je posve izbezumljena, pa je jasno da treba pomoć. Netko joj je otvorio vrata transportera i donio hranu i vodu, ali to nije trajno rješenje.

Ako možete pomoći, javite se Miji na Facebook.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 00:26