UDRUGA SEHALIAH

Netko je nesretnom galebu sadistički odrezao obje noge i onda ga ostavio da umre

Nesretnik je pronađen na Marjanu i nakon toga je doživotnu brigu o njemu preuzela volonterka Anamarija
 Udruga Sehaliah

Iz splitske udruga Sehalliah objavili su jezivu priču o galebu kojeg su spasili. Ono što je u njoj uznemirujuće jest činjenica da je nesretna ptica pronađena skraćenih nogu. S obzirom na njihov izgled, jasno je da nije nastradao negdje, nego da ga je čovjek uzeo u ruke i onda mu polako, sadistički smireno, unatoč očajničkim prosvjedima nesretnog stvorenja koje je osjećalo neopisivu muku i bol, odrezao. Potom ga je pustio da ode, onako jadan, nesretan i zauvijek osakaćen, osuđen na to da umre, jer ovakav sam ne može preživjeti.

Nesretnik je pronađen na Marjanu i nakon toga je doživotnu brigu o njemu preuzela njihova volonterka Anamarija, koja doma već ima nekoliko golubova koji se ne mogu vratiti u divljinu.

- Ona će mu srediti 3D protezu i skrbit će o njemu dok god bude živ. Jer, nažalost, ovakav neće nikada moći biti vraćen u prirodu. Ali, imat će zato svoju prijateljicu koja će paziti da njemu kao i ostalim malim životinjama o kojima brine baš ništa ne nedostaje - objavili su.

No, kako kažu, nitko od volontera ne može sam, pa Anamarija treba pomoć u hrani za sve svoje male štićenike.

- Za galebove treba riba, papaline smrznute ili pseće konzerve, a također potrebna joj je i hrana, odnosno, mješavina sjemenki za golubove, kao i mineralni pijesak, pelenski podlošci... - poručuju iz udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 07:02