ZVONČICA

Jeste li vidjeli ovu mačku? Ako da, javite njenoj vlasnici, nudi veliku novčanu nagradu

Pošto je kućna maca koja se ne odvaja od svojih ljudi, oni strahuju da je malena ukradena

Zvončica
 

 Privatni album

Ona se zove Zvončica ali, kao prava pravcata mačka s karakterom, na to ime ne reagira. Odlučila je da se ona zove ‘Maca‘ i ako je tkao zovete, doći će. Problem je u tome što je malena nestala iz Krapinske ulice u Sesvetskim selima.

Ona je isključivo kućna maca, koja inače izađe u vrt samo da obavi svoje i potom se vrati doma. Bilo je nešto iza tri popodne, dan prije Uskrsa, kad je izašla u dvorište. Kad se nakon 15 minuta nije vratila, njena skrbnica Sanela je izašla vani da vidi gdje joj je ljubimica.

- Nije je bilo. Izbezumila sam se. Neumorno je tražim od subote i nema je. Ona je jako vezana za mene i dvorište, tako da znam da nije mogla sama otići, jer ne bi htjela. Bojim se da ju je netko uzeo. Nadam se da je možda pomislio da je ničija, jer nema ogrlicu. No, nju nismo stavili jer su nam savjetovali da to ne napravimo, pošto može biti opasno za nju - priča Sanela.

Zvončica je stara dvije godine, ima četiri godine i kućna je mačka koja se izvan svijeta svojeg doma i dvorišta ne zna snaći. Čupava je, ima kitnjasti rep i jako je pitoma. Sterilizirana je. Sanela ju je udomila kad je imala četiri mjeseca.

- Jako smo tužni i nedostaje nam. Nudim veliku novčanu nagradu onima koji nam je vrate. Molimo vas, ona je član naše obitelji i neopisivo nam nedostaje - kaže Sanela.

Svi koji imaju saznanja o Zvončici mogu joj se javiti na 099 1950 623.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 21:24