SLUČAJ U DRAGAMA

Deset dana nakon policija tvrdi: "Nema elemenata kaznenog djela". Kako su mačke završile u jacuzziju?

Do sada provedenim radnjama nije utvrđeno postojanje elemenata kaznenog djela ili prekršaja

Ilustracija

 Ardea.com/Jean-michel Labat/Ardea/Profimedia

Nakon što je policija 5. prosinca zaprimila dojavu o trovanju mački koje su pronađene u otvorenom jacuzziju u dvorištu jedne privatne kuće, u Dragama, iz PU zadarske su nas obavijestili kako je najvjerojatnije riječ o nesretnom slučaju, ali i kako se policijski izvidi nastavljaju.

- Policija je 5. prosinca u poslijepodnevnim satima zaprimila dojavu kako je na području Draga u turističkom odmaralištu pronađeno 5 uginulih mačića te kako je oštećen reklamni pano koji se nalazi u sklopu odmarališta, piše Zadarski.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja na hidromasažnom bazenu na PVC pokrivalu u kojem se nalazila nakupljena voda pronađeni su blatnjavi tragovi mačjih šapa te su na reklamnom panou, uočena oštećenja, dok je odgovorna osoba u turističkom odmaralištu, do dolaska policijskih službenika uklonila mačiće iz vode, kazali su nam iz PU zadarske dodajući kako je na mjestu događaja obavljen očevid te su poduzete druge mjere i radnje kojom prilikom je utvrđeno kako je oštećenje reklamnog panoa nastalo uslijed vremenskih nepogoda i jakog vjetra od prethodnog dana.

- Do sada provedenim radnjama nije utvrđeno postojanje elemenata kaznenog djela ili prekršaja, a policijski službenici i dalje nastavljaju s provođenjem izvida kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su prethodile ovom događaju. O pronalasku uginulih mačića upoznat je nadležni veterinar, a od strane odgovorne osobe turističkog odmarališta lešine mačića su zbrinute na odgovarajući ekološki način, klazali su iz PU zadarske dodajući kako je policija o događaju izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Zadru putem Posebnog izviješća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 02:57