MATEJ MILOŠEV

Zagrebački umjetnik poručio: ‘Ako napustite ljubimce, trebalo bi se tako ponašati i prema vama‘

On je vlasnik dva ljubimca koje ili vodi sa sobom na odmor ili o njima za vrijeme kakvog putovanja na koje mora otići brine njegova sestra

Matej Milošev s Gustavom i Mašom

 Privatni album

Matej Milošev zagrebački je violončelist, skladatelj i tekstopisac. Autor je jednog od najboljih albuma 2021.godine, a drugi je na putu i izaći će na jesen. Matej igra i piše predstave za djecu u kazalištu Mala scena, a uz to je i vlasnik dva psa.

Predstavite nam svojeg ljubimca...

Gustav je upravo napunio dvije godine, mala moja luda beštija, pronađen i spašen kao štene i sa mnom je od tada. Tu je i Maša, koju smo moja buduća žena Buga i ja udomili prije dva mjeseca. Ona je predivna cura stara između tri i pet godina, ne znamo točno.

Jeste li ikada s njima išli na odmor?

Gustav je bio na moru, Maša još nije. Bili smo na otoku, putovali vlakom i katamaranom.

Kako je prošlo putovanje?

Putovanje je prošlo super, nije bilo baš nikakvih problema. Na otoku nema auta, pa nije bio vezan - Gustav je vrlo samostalan pas, sam bi otišao u đir, a vratio se mokar i okupan. Voli se ‘točati‘ u plićaku! Jedva čekam da ovog ljeta vidim Mašu na moru, jako me zanima kako će to izgledati.

Jeste li ikada psa ostavili na čuvanju nekome od prijatelja, u hotel, pansionu...?

Da. Imam tu sreću da mi sestra živi blizu i uvijek mi uskoči ako treba pričuvati pse i na tome sam joj neizmjerno zahvalan! U slučaju da ona ne može, probao bi s nekim od prijatelja koji također imaju pse ili hotel u krajnjem slučaju.

Što biste poručili onima koji odu na more, a životinje izbace na ulicu i zaborave na njihovo postojanje?

Ako se tako ponašate prema životinjama, trebalo bi se tako ponašati i prema vama - drvlje i kamenje, ne zaslužujete ništa bolje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 22:07