VIDEO

Vlasnici dosadilo mačkovo ponašanje, pa je postavila jelku na drugo mjesto. Njega to nije smelo

Njegov ‘Miley Cyrus trenutak‘ na TikToku je pogledan je gotovo 54 milijuna puta
 TikTok screenshot

Svi koji žive s mačkama mogu reći da u vezi tih životinja postoji jedna velika istina: mogu baš sve. Sigurni ste da se mačka ne može popeti na ormar/dočepati biljki koje vise sa stropa/skočiti na božićno drvce koje djeluje nedohvatno i na njemu glumiti Miley Cyrus? E pa, vrijeme je da vam kažemo istinu: mačke mogu sve što naume, samo im dajte malo vremena.

Jednom mačku koji je zvijezda TikToka, gdje ga prati gotovo pa 70 tisuća ljudi, to je pošlo za rukom. Nije mu trebalo čak ni puno vremena, a činjenica da je njegova vlasnica objesila drvce za strop samo sve čini zabavnijim. Nije joj to prva ideja: Oliver je, naime, uporno rušio drvce koje je bilo postavljeno na podu. Ne namjerno, jasno, jer on uopće nije destruktivan: jednostavno su ga zanimale kuglice, a drvo bi se svaki put nekako samo od sebe srušilo. Naravno.

Onda je vlasnica podigla drvce i pomislila da je problem riješen. Naravno da nije: Oliver je drvce kratko pogledao, a onda skočio na njega i ljuljao se, oponašajući Miley Cyrus i njenu kuglu iz spota.

Ako ništa drugo, barem je vlasnici ‘donio‘ gotovo 54 milijuna klika na snimku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 12:42