TOTALNI ŠOK

Vlasnica snimila reakciju svojeg mačka na prvi susret s ovcama na livadi

Nakon početne reakcije, čupavac je pokazao želju da se približi velikim stvorenjima s druge strane ograde

Ilustracija

 / Alamy/Alamy/Profimedia

Ne možemo ni zamisliti koliko se šokirano osjećala jedna mačka koja je prvi put vidjela ovcu. No, ne moramo pretjerano zamišljati kako je susret izgledao, jer je jedna vlasnica snimila upravo takav prizor. Dovela je svog mačka Antona blizu ograde iza kojeg su se nalazile ovce, da ih vidi.

Mačak ih je najprije posve šokirano i opčinjeno promatrao, a onda je svojoj vlasnici dao do znanja kako bi se rado igrao s njima. Ona mu to, jasno, nije dozvolila zbog međusobne sigurnosti - ne samo da bi ga se ovce možda uplašile, pa ga ozlijedile, nego bi i one mogle pritom nastradati, ako nastupi panika.

@funnyflufffs Watch Anton’s first reaction to seeing a sheep 🐑 he looked a little surprised, don’t you think? 😹😹 #catsoftiktok #kittensoftiktok #kitten #catlover #cat #catmom #cutecats #funnycat #catlife ♬ September - Earth, Wind & Fire

S obzirom na broj oduševljenih komentara na TikToku, njegova je vlasnica objavila i nastavak snimke. Na njoj se vidi kako je Anton zavukao glavu između žice ograde, a sve kako bi velikim životinjama došao bliže. Ako imamo na umu da mačke svijet vide na neobičan način, odnosno, da su im sva stvorenja zapravo neke čudne mačke, jasno je da tako gledaju i ovce. Antona su vjerojatno opčarale te velike, mirne i neobične ‘velike mačke‘.

@funnyflufffs Part 2 of Antons meeting with the sheep. 😹🐑🐑 He really wanted to enter and play with them! #catsoftiktok #kittensoftiktok #kitten #catlover #cat #catmom #cutecats #catlife #catlovers #cats_of_world ♬ September - Earth, Wind & Fire

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 14:52