MALI SRETNIK

Sjećate se psa iz Osijeka koji je spavao u trgovini? Nije dugo bio u tamošnjem azilu...

Kako kažu volonteri, ovaj je pas baš rođen pod nekom sretnom zvijezdom
 Azil Osijek

Diljem zemlje mnogi su bili oduševljeni kad su pročitali vijest da su u Osijeku prodavačice u jednoj trgovini pustile smrznutog psa da se unutra ugrije. Uputile su ga na muški odjel, gdje je on zahvalno legao na pod i zaspao. Bio je tamo, neometan, sve dok azila nisu došli po njega.

Svega nekoliko dana nakon što smo tu priču objavili, stiže jedna, još i ljepša. Pas kojem su dali ime Lunjo više se ne zove tako. On je sad postao Maza, a ime su mu promijenili oni koji su ga poveli doma. Na svu sreću, nije dugo boravio iza azilskih vrata. Kako kažu volonteri, ovaj je pas baš rođen pod nekom sretnom zvijezdom.

- Zamislite vi, ovaj tata i ova malecka mu kći su Lunju hranili, sretali, voljeli, ali su bili uvjereni da je nečiji. Susretali su ga, uvjereni da ga vlasnici puštaju da se sam prošeće. Sve se to promijenilo kad su ga u našoj objavili vidjeli kako odmara u trgovini, a onda smo objavili i sliku iz Azila. Čim su shvatili da je ničiji, odmah su došli i rekli da ga žele učiniti svojim, i jesu! Udomili su ga, daaaaa - objavili su iz osječkog azila.

image
Azil Osijek

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 18:30