PRIPREMITE MARAMICE

Roditelji su nakon smrti psa doveli štene doma,pogledajte kako je reagirao njihov najstariji sin

Dvoje mlađih su potpuno oduševljeni i odmah su pojurili pozdraviti novog člana obitelji

Ilustracija

 Volodymyr Tverdokhlib/alamy/alamy/profimedia

Mnoga djeca nakon gubitka omiljenog ljubimca ne žele ni zamisliti da imaju novog. No, njihovi roditelji im često nabave maleno društvo, svjesni da je to najbolji način da barem malo pomognu zacjeljivanju rana. Jedna takva snimka djece koja su nakon gubitka voljenog psa došla kući i vidjela novog štenca dirnula je brojne gledatelje diljem svijeta.

Nedugo nakon smrti njihova voljenog psa Diesela, roditelji su odlučili nabaviti novog ljubimca. Djeci to nisu spomenuli, nego ih je samo dočekalo neodoljivo, čupavo iznenađenje kad su se vratila kući. Dvoje mlađih su potpuno oduševljeni i odmah su pojurili pozdraviti novog člana obitelji, no reakcija starijeg dječaka je ona koja je mnogima izmamila suzu na oko.

On je, sasvim sigurno, najduže vremena proveo s Dieselom i njemu je gubitak psa sigurno najteže pao. Zbog toga je, premda oduševljen ljubimcem koji im je stigao, uzeo za sebe koji trenutak. Nakon što se pribrao, okrenuo se prema kameri i vidimo suze u njegovim očima. Brat i sestra su shvatili kako se osjeća, pa su odmah došli do njega.

- Koje prekrasno dijete. Iz njegovih reakcija je jasno kako se osjeća zbog dolaska novog psa. Ova je snimka prekrasna na toliko načina, zaista - napisao je jedan muškarac, a mnogi su se prisjetili trenutka kad su izgubili svojeg prvog psa ili kad su ga tek dobili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 10:05