VIDEO

Mačka je baš jako željela otkriti što se to skriva na okićenom božićnom drvcu

Priča je to koja ima predvidljiv, ali svejedno urnebesno smiješan završetak
 TikTok screenshot

Općepoznato je da mačke imaju strast prema nekim stvarima. Recimo, srušit će čašu s ruba stola, igrati se s mrežicama koje stavimo na odvode i onog trenutka kad ukrasimo božićno drvce, skočit će na njega. Rezultat tog skoka je obično porazan za drvce, no barem se mačka dobro zabavi.

To znaju baš svi: ljudi koji imaju mačke, ali i onih koji ih nemaju. Zaista je nemoguće ne naići na tu informaciju i onda, kada nam se u život useli mačka, primijeniti to znanje.

Zbog toga ne suosjećamo sa ženom koja je na TikToku objavila snimku na kojoj vidimo kako njen mačak ruši jelku. Sumnjamo čak kako je to napravila samo da bi dobila klikove - to joj je, zapravo, uspjelo, jer je snimka pogledana više od 60 milijuna puta. Ipak, kako bi otklonila sumnju sa sebe, ispod snimke je svoje pratitelje pitala što može napraviti kako se ovakvo nešto nikada više ne bi dogodilo.

Ne može se reći da je dobila previše savjeta, ali mnogi su zabrinuto pitali je li mačak dobro. Da, odgovorila je, s njim je sve u najboljem redu. Za jelku se, doduše, to ne bi moglo reći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:53