KOJA NJUŠKA

Mačak doskitao u knjižaru, a njeni vlasnici nakon toga objavili duhoviti komentar koji je mnoge dobro nasmijao

Čupavac, inače, već ima ‘posao‘ u trgovini iza ugla, ali vjerojatno se zaželio promjene

Ilustracija

 Paolo Gislimberti/alamy/alamy/profimedia

Mačke su jedna od onih vrsta životinja koje treba shvaćati ozbiljno. Svi oni koji su ikada imali čast osigurati sve što je potrebno za život jednoj od njih (iz mačje perspektive je to čast, jasno) potvrdit će kako se ovim čupavicama ne smije pristupati neozbiljno i bez poštovanja.

Zbog toga je objava jedna knjižare iz američkog Marylanda izazvala pravo oduševljenje među ljudima koji vole mačke. Oni su, naime, na svom Instagramu objavili fotografiju mačka čije je ime Mr. Pots i koji je, zapravo, već ‘zaposlen‘ u trgovini iza ugla, u kojoj se mogu kupiti razne potrepštine za dom. Tamo je omiljen među kupcima, a u opisu posla mu je briga o tome da se razni glodavci ne približavaju trgovini. No, čini se kako se poželio promijeniti ‘karijeru‘, jer je jedan dan došetao do njih.

Snimili su ga, a onda objavili simpatično pismo kojim mu se zahvaljuju na interesu za posao knjižničnog mačka.

- Zaista cijenimo što ste odvojili vrijeme za istraživanje naše misije i bili smo impresionirani vašim izvrsnim poznavanjem naših naslova iz područja filozofije. No, nakon pregleda svih prijava, odlučili smo krenuti u drugom smjeru i dati prvenstvo ljudskim kandidatima. Želimo vam još jednom zahvaliti na vašem interesu i želimo vam puno uspjeha u daljnjoj karijeri - stoji u njihovoj objavi.

Kako je to mačak ‘primio‘ i je li se još vraćao u knjižnicu, nije poznato. Možda mu odbijanje nije dobro sjelo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 21:54