Na utakmici

Zmija na terenu: Uklizala kroz klupu, ljudi je odmah vidjeli, evo kako su reagirali

Nije to prva životinja koja se našla tamo, jer je prije dvije godine tuda prošetala jedna guska

Ilustrativna fotografija

 Kyodo/newscom/newscom/profimedia

Zmija je uklizala kroz klupu Los Angeles Dodgersa tijekom druge utakmice National League Championship Series u ponedjeljak. Reptil nije bio dovoljno velik da koga uplaši, pa je na terenu bio kratko: umotan je u ručnik i maknut s terena. S obzirom na to da su terenima lutali aligatori, psi, mačke, vjeverice i razna ostala stvorenja, čini se da ova životinja baš nikoga nije pretjerano uznemirila.

- Imali smo zmije u avionu, vlaku i najnoviji hollywoodski hit: zmija u zemunici - našalio se Foxov komentator Joe Davis, piše Guardian.

Nije to prva životinja koja se našla na tom terenu. Prije dvije godine bila je tamo guska, koja je završila jednako: umotana je u ručnik i maknuta dalje od ljudi. No, na drugim je terenima bilo još čudnijih posjetitelja. Vjerojatno je najpoznatija koza koja je sa svoji vlasnikom izbačena s utakmice Chicago Cubsa 1945. godine. Kasnije je nje vlasnik poslao telegram vlasniku Cubsa u kojem je prokleo tim, koji je izgubio Svjetsko prvenstvo te godine i svih idućih godina do 2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2024 14:28