BJEGUNKA

Zimske radosti oduševile svinju: Provalila iz prikolice i uživala u snijegu, policija tragala za njom

Sasvim sigurno, ako ništa drugo, ovaj snijeg je tom pametnom sisavcu donio barem malo zadovoljstva u životu


 

 Instagram richmondpdky

Mnogi uživaju u snijegu, a nema ljepšeg osjećaja nego juriti kroz njega. Nije to zabavno samo psima, nego i jednog svinji koja je pobjegla iz prikolice kako bi uživala u snijegu. Vjerojatno je tome i kumovala želja da malo protekne papke, a pošto je razlog zbog kojeg je bila u toj prikolici nepoznat, moguće je da je imala i druge razloge zbog kojih se dala petama vjetra.

Kako god bilo, kad se vlasnik vratio i zatekao prikolicu praznu, nije bio sretan. Odmah je nazvao policiju i obavijestio da svinje nema, a oni su se dali u potragu.

- Brzo smo je našli kako uživa u snijegu. Vratili smo je njenom vlasniku, ali prije toga je svinja pozirala s našim službenikom koji ju je pronašao - objavili su prošlog tjedna iz policijske uprave grada Richmonda (Kentucky).

Nakon što se dosita nauživala u snijegu, svinja se vratila u prikolicu. Policija nije objavila ništa o njenoj daljnjoj sudbini, no nadamo se kako ona nije grozna. Sasvim sigurno, ako ništa drugo, ovaj snijeg je tom pametnom sisavcu donio barem malo zadovoljstva u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 11:35