TOTALNI ŠOK

Žena se sagnula da pokupi pseću igračku, a ona - pobjegla ispod kauča!

Nagađa se kako je zvjerčica ušla u kuću sijedeći štenca koji tamo živi

Tasmanijski vrag

 Roslan Rahman/Afp/Profimedia

Postoje neke situacije koje su nam urnebesno smiješne kad o njima čitamo, no da se nama dogode, prvo bi premrli od straha, a tek onda se glasno nasmijali. Recimo, da se sagnemo kako bismo pokupili igračku svojeg psa, a ona odšeće ispod kauča.

To se dogodilo Kirsten Lynch, koja je u srijedu navečer, u svojem domu u australskom gradu Hobartu krenula pokupiti pseću igračku s poda. Ona je bila oblikovana kao tasmanijski vrag, pa ona nije dva puta razmislila o tome imaju li zapravo takvu igračku ili ne. Bilo je kasno, ona je bila umorna, a tu je igračka koju treba maknuti. No, stvar je postala prilično čudna kad je plišanac, umjesto da ostane na mjestu kao i sve druge igračke, pobjegao ispod kauča. Ispostavilo je da to nije plišano stvorenje, nego pravo pravcato, i da joj se živi tasmanijski vrag skriva ispod kauča,

Kirsten je, kaže, tako glasno zavrištala da je probudila cijelu kuću.

Dok je njezin suprug životinjicu metlom pokušavao izbaciti zvjerčicu van, ona se s njihovom djecom popela na kuhinjski stol. To je, priznaje, bilo prilično smiješno.

- Zaista sam se jako uplašila, no, prilično sam sigurna da se jadna životinja uplašila više od mene - rekla je Kirsten za Guardian.

Ova vrsta životinje rijetko ulazi u kuće, no u ovo doba godine mladunci znaju doći u naselja u potrazi za hranom i vodom, jer tek uče kako preživjeti bez roditelja. Maleno stvorenje koje su izbacili ovoj se obitelji nije činilo ozlijeđeno, zbog čega nisu zvali lokalni centar za pomoć životinjama, a vjeruju da se u kuću ušuljalo sijedeći njihovog štenca Gecka.

- Sigurno je ušao sijedeći psa. Ostavljamo mu otvorena vrata, jer se još ući ići na wc vani. Sad kad je sve to iza nas, moram priznati da je maleni veoma sladak - priznala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 11:44