SVAKA ČAST

Žena na cesti pokušavala spasiti vjevericu, ali se ova nije htjela maknuti. Nije imala izbora...

Iako vidimo da gospođi nije baš drago što je mora primiti u ruke, to je učinila kako bi joj pomogla

Spašavanje vjeverice

 Facebook

Mnogi ljudi daju sve od sebe da spase životinje čak i ako ih se boje. Možda se junakinja ove snimke ne boji vjeverica, ali nije joj bilo drago glodavca primiti u ruku. Ipak, nije imala puno izbora.

Vjeverica se, naime, ukipila na sredini ceste, vjerojatno od straha. Žena ju je najprije pokušala tenisicom pogurnuti u pravom smjeru, posve nježno, no životinjica nije reagirala. Nije bilo druge nego da je primi u ruke i pretrči cestu. To je učinila, praćena smijehom prijateljice koja je sve to snimala, pa je očigledno da žena ne spašava životinju prvi put. Vjerojatno je to neka njihova interna šala vezana za to da ona mora pomoći svakoj životinji koju vide.

Žena je vjevericu odnijela dalje, među stabla, a onda vidimo nešto neobično. Bez obzira na prvotno skanjivanje da je dotakne, žena je nakon toga pomazila maleno stvorenje i uvjerila se da je s njim sve u redu.

Komentatori su istaknuli kako im je jasno što se žena skanjiva prije nego primi vjevericu, jer one znaju ugristi. No, svi redom bili su oduševljeni činjenicom da je prestrašena životinjica spašena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 15:45