KARMA?

Zašto je Brazil izgubio od Hrvatske? Internet vjeruje: Proklela ih je mačka!

Teorija je utoliko zabavnija jer se mnogi slažu s dijelom nove pjesme Taylor Swift
 Nelson Almeida/Afp/Profimedia

Obožavamo internetske teorije, a posebno kada potvrde da je Taylor Swift u pravu. Još i više kada tu američku pjevačicu, koja sutra slavi 33. rođendan, te iste teorije dovedu u vezu s jednom mačkom i pobjedom Hrvatske nad Brazilom.

Na njenom zadnjem albumu, Swift je objavila pjesmu Karma u kojoj kaže da je karma (između ostalog) i mačka. E pa, to je poveznica: mnogi, naime, smatraju kako je Brazil od naše zemlje izgubio zbog jedne mačke. Znamo točno i koje, jer je sve snimljeno. Na konferenciji za medije prije samog susreta, u prostoriju je ušla jedna mačka. Ona je nekih petnaestak minuta hodala među novinarima, odspavala na podu, ali je onda odlučila skočiti na stol za kojim je sjedio i glasnogovornik brazilske reprezentacije.

Iako mačka ni na koji način nije smetala, on ju je najprije pomazio, a onda bacio sa stola. Nije to bilo grubo bacanje, ali nije je nježno spustio. Zbog toga su mnogi uvjereni kako karma u ovom slučaju zaista jest mačka i da im se ona ‘osvetila‘ gubitkom utakmice. Tako da, dok neki analiziraju način igre i vještinu momčadi, ima onih koji misle da se ovdje uopće ne radi o tome - radi se o mački, jasno.

Uvijek se radi o mačkama, složili bi se neki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 02:12