VIDEO

Zagrebački vatrogasci podijelili snimku psa koji ih obožava i oduševili ljude: ‘To i moj radi...‘

- Tonka, reci cvč...ovaj auuuuuuuu...- napisali su ispod objave, koja je u kratkom roku pregledana više od 65 tisuća puta

Kujica Tonka

 Screenshot Facebook

Kad je riječ o sirenama, psi se dijele u dvije skupine: oni koji se više ili manje boje (ili su barem na oprezu) i one koji beskrajno uživaju u tom zvuku. Nitko ne zna zašto, no oni se uzbude, trče vidjeti odakle taj zvuk dolazi ili se, ponekad, pridruže buci. Jasno, to zvuči urnebesno, posebno zato što neki od njih zaista zvuče slično kao i sirena.

Jedan pas iz te druge skupine postao je prava mala zvijezda nakon što su zagrebački vatrogasci objavili snimku na društvenim mrežama.

- Tonka, reci cvč...ovaj auuuuuuuu...- napisali su ispod snimke, koja je u kratkom roku pregledana više od 65 tisuća puta.

Kujica je, naime, vješto oponašala zvukove njihovih sirena. Kad ju vlasnica kroz smijeh pita je li u prošlom životu bila vatrogasac, ova je samo pogleda i nastavi vokalno podržavati pripadnike ove hitne službe.

Mnoge je snimka oduševila, a bilo je i onih koji su otkrili kako i njihovi psi vole ovu vrstu zvukova te da u njima uživaju na jednak način. Ima i onih koji vole, zapravo, i neke druge vrste bučnih aktivnosti.

- To i moj pas radi, malo žešće - moj voli i svadbe - napisala je jedna gospođa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 08:30