VIDEO

Urnebesno: Čovjek htio pričati o pingvinima pred kamerom, ali oni mu to nisu dozvolili!

Neprestano su ga ometali, tako da na koncu nije uspio snimiti ono što je bilo planirano

Ilustracija

 -/Ardea/Profimedia

BBC slavi 100 godina postojanja, a tim povodom našli smo jedan njihov urnebesno smiješan video. Teško je reći tko je glavni lik te snimke - je li to čovjek ispred kamere ili prilično glasni pingvini, koji su dali sve od sebe da ga ometu.

On, kako sam kaže, proučava ponašanje ovih životinja punih 36 godina. No, to ga svejedno nije pripremilo na to da će mu pokvariti pojavljivanje ispred kamere. Ne samo jednom - čovjek nego vrijeme pokušava ignorirati to urlanje iza leđa i govoriti svoje, no oni ne prestaju.

Ili je mjesto krivo odabrano, pa ga žele otjerati, ili je došao u krivom trenutku, kada su upravo bili usred nekih ‘dogovora‘, ne zna se. No, njihovo glasanje je omelo snimanje. Dok je nama gledateljima zapravo urnebesno smiješno promatrati prizor (da ne govorimo o tome da su se mnogi iznenadili spoznaji da pingvini ispuštaju ovakve zvukove), čovjeku koji proučava pingvine 36 godina to uopće nije bilo smiješno.

Mnogi su se s pravom zapitali kako to da on s toliko godina iskustva nije znao da bi bilo najbolje da je kadar za snimanje pomaknuo - malo dalje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:05