ODLIČNA IDEJA

U skloništu mačkama dali imena po pjesmama i albumima slavne pjevačice, mnoge su već udomljene

Nije poznato jesu li ih udomili njeni obožavatelji, ali ovakva kampanja svakako jest privukla pozornost

Taylor Swift

 Brian Prahl/mega/The Mega Agency/Profimedia

Taylor Swift ovih dana oduševljava svoje fanove u SAD-u, jer je konačno počela njena Eras tour. No, njeni fanovi ovih dana nisu samo na stadionima, gdje uživaju u njenim koncertima koji traju duže od tri sata, nego i u skloništima za životinje. Ako je suditi po imenima mačaka koje traže dom u Jacksonville Humane Society, tamo čuči barem jedan Swiftie (kako se njeni obožavatelji nazivaju).

Netko je, naime, dao imena mačkama po njenim albumima i pjesmama. Tako svoj dom traže mačke imena 1989, Fearless, Speak Now i Reputation. Što se pjesama tiče, urnebesno ime imaju dvije mačke: jedna se zove All Too Well, a druga je Ten Minute Version. Naime, Taylor je prošle godine objavila desetominutnu verziju pjesme All Too Well, a koliko je ta pjesma važna njenom obožavatelju u ovom skloništu govori da je čak dvije mačke nazvao po toj pjesmi, za koju je Swift režirala i kratki film.

Što se pjesama tiče, tu su mačke imena Lavander Haze (s albuma Midnights) te Cornelia Street (Lover). Bilo ih je još, ali su već pronašle svoj dom. Nije poznato jesu li ih udomili njeni obožavatelji, ali ovakva kampanja svakako jest privukla pozornost.

U objavi na Facebooku, iz tog skloništa su se poigrali riječima njenih pjesama. Stih kojeg nikako nisu mogli izostaviti je onaj iz pjesme Karma, koji kaže kako je ‘karma mačka u u mom krilu, koja prede jer me voli‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 00:30