HRABRE NJUŠKE

‘U nedjelju organiziramo proslavu rođendana: Imamo mađioničara, lovkinju Moranu i super koncert‘

Na druženju će se prikupljati sredstva za pomoć njihovim mačkama, a moći će se upoznati i neke od njih

Mačka Ginger 
 

 Hrabre njuške

‘Rođendanski pawty Hrabrih njuški‘ održat će se u nedjelju 21. svibnja u 18 sati u zagrebačkom Bikers Beer Factory. Riječ je o, kako ime kaže, proslavi rođendana udruge koja je osnovana prije pet godina. Pripremili su prilično šarenu proslavu. Tako u 18 sati počinje mađioničarska predstava za djelu i odrasle Luke Vidovića, potom lovkinja Morana Zibar vodi pub kviz o mačkama, a u 21 sat nastupaju Noa Rupčić i Stephany Domitrović .

- Družite se s našim volonterima, upoznajte neke od životinja koje traže domove i podržite rad udruge! U sklopu rođendana će biti postavljen štand s raznim sitnicama koje prodajemo te kutak za donacije hrane i potrepština za mačke - poručuju organizatori.

U događaju kojeg su kreirali na Facebooku objavili su i, kako je nazivaju, rođendansku listu želja njihovih štićenika. Na toj se listi nalazi svašta - tako, recimo, maca Kim, koja je na liječenju, želi mekanu dekicu. Henna bi hranu za mačiće, Eggna kućicu za spavanje i skrivanje, Željko grebalicu, jednooka Ginger bi tunel za igru... Sve su to njihovi štićenici, od kojih su mnogi na liječenju i svaka im je pomoć dobrodošla.

Zbog ograničenog broja mjesta, za kviz i predstavu se treba prijaviti. Kućni ljubimci su, naravno, dobrodošli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 19:14