ZABAVA U LUBBOCKU

Tobolčar utrčao na teren i prekinuo utakmicu: Pogledajte kako je izgledao nakon što su ga ulovili

Što mu je došlo u glavu da je izašao na teren, ne zna se, no na snimci se vidi da izgleda prilično zadovoljno
 Josh Hedges/Getty Images/Profimedia

Volimo kad neka životinja utrči na teren i prekine utakmicu - dijelom zato što su to jedini sportski događaji o kojima možemo pisati u rubrici VauMijau, a dijelom i zato što su te životinje obično neodoljive. Bilo da se radi o (navodimo stvarne slučajeve) psima, mačkama, vjevericama ili aligatorima, snimke su obično urnebesno smiješne.

Oposum koji je prekinuo utakmicu američkog nogometa u Teksasu, koja se odigrala u petak, svakako je jedan od tih. U gradu Lubbocku su se susrele momčadi TCU Horned Frogs i Texas Tech Red Raiders, koji su na stadionu mogli očekivati sve i svašta, ali ne gnjevnog čupavca.

Što mu je došlo u glavu da je izašao na teren, ne zna se, no na snimci se vidi da izgleda prilično zadovoljno cupkajući po travi. Reklo bi se da je baš tamo gdje treba biti. Jasno, kad ga ulove i maknu s terena, više ne izgleda nimalo zadovoljno, već prilično ljutito.

Zanimljivo je da se ovaj malac ni u jednom trenutku nije osjećao ugroženo - kad su u opasnosti, oposumi se, naime, prave mrtvi. S obzirom na to da su ovi tobolčari inače stanovnici šuma, premda su dobro prilagođeni životu uz čovjeka, moguće je kako je oposum zalutao ili da je došao po neku hranu. Ljudi to nisu vidjeli, ali je sasvim sigurno kako negdje na stadionu živi kakav mali glodavac, vodozemac ili su u nekom gnijezdu jaja, pa se zbog toga bacio u akciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 11:51