ZNA ON ŠTO VALJA

Svi su ludi za snimkama purana koji se najviše na svijetu voli - grliti!

Zove se Cornelius, živi u Kanadi i prilično je ljubomoran kad druge životinje dobivaju više pažnje od njega
Cornelius se grli
 Screenshot, Esther The Woder Pig

Purani su, kao i mnoge druge ptice, skloni maženju. I to ne samo maženju, nego imaju naviku da se uvuku u krilo ljudima, stave im glavu na rame i puste da im maze perje. Znate, ljudski zagrljaj, onaj na koji naše pse ni mačke ni bi mogli natjerati baš nikad. E pa puranima to paše.

Jedan od njih posebno je slavan zbog toga. Zove se Cornelius, živi u kanadskom Happily Ever Esther utočištu, gdje živi u kući zajedno s prasicom Esther, mačkom Delores, psom Philom i svoja dva ljudska skrbnika, koji se osim o njima, brinu o još nizu spašenih farmskih životinja.

Ovaj puran izbjegao je svoj loš završetak i uselio se u utočište, a uskoro se toliko sprijateljio s neobičnim trojcem da sad svi žive u istoj sobi. S obzirom na to da svi oni provode većinu vremena s ljudima, logično je da su usvojili neke stvari od njih. No, Corno je oduvijek volio grljenje, tako da je moguće da ga je život na farmi samo malo pogurnu u smjeru u kojem je on ionako išao.

Kad mu se grli, zna postati veoma dosadan. Ne prihvaća "ne" kao odgovor, nego se gura i dosađuje dok ljudi ne popuste i prime ga u zagrljaj. Osim toga, prilično je ljubomoran, pa kad druge životinje dobivaju više pažnje od njega, gura se i pokušava uvaliti u nečije krilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:31