MORBIDNO

Stručnjak otkrio: Ova pasmina će radije umrijeti od gladi nego da pipne svojeg mrtvog vlasnika

S druge strane, mačke i maleni psi pokazali su visoku razinu praktičnosti

Ilustracija

 -/Ardea/Profimedia

Mi volimo mačke, mačke povremeno vole nas. Tako bi se nekako dao ukratko opisati život s njima. One su slatko društvo, no svjesni smo činjenice da su predatori. Možda nam to nije omiljena tema za razmišljanje, no da se kojim slučajem srušimo mrtvi, mačke ne bi dugo čekale svoj idući obrok.

Mrtvozornik Toby Savoy u podcastu This Past Weekend rekao je kako je on u svojem poslu vidio dovoljno toga da može neke stvari potvrditi.

- Recimo to ovako - ako netko premine, zaključan u stanu sa životinjama, one će ga pojesti. Vrlo brzo. Posebno mačke. Psi će to odgađati i pojest će vlasnika samo kad su na korak do umiranja od gladi. Mačke, pak, nemaju takav pristup - one će krenuti s hranjenjem već nakon par sati - rekao je i dodao kako to nema nikakve veze s tim je li mačka bila voljena ili ne. Stvar je jednostavno u gladi, zanimljivo je da njegovo iskustvo izjednačava mačke i - malene pse, piše LADBible.

Dodao je i kako postoji pasmina pasa koja je u stanju mjesecima gladovati kraj mrtvog vlasnika i ne pipnuti ga.

- Nećete vjerovati, ali labradori to neće napraviti. Oni su u stanju umirati od gladi dugo, dugo vremena. Vjerujem da bi u nekom trenutku i oni, zbog gladi, krenuli prema vlasniku, ali ja to nisam vidio u svom poslu - dodao je.

Mnogi su korisnici društvenih mreža bili šokirani otkrivši ovo, no drugima je to bilo sasvim logično. Bilo je i onih koji su u svemu tome pronašli nešto smiješno.

- Ma ne, moj je pas toliko izbirljiv, nema šanse da bi me ona pojela. Vjerujem da bi radije umrla od gladi - našalio se jedan muškarac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 03:46