VIRALNI HIT

Štenci iz Ukrajine čija je mama ubijena stisnuli se uz mačku i njene malene...

Grijali su jedni druge, nimalo ne vodeći računa o tome tko je koja vrsta

Štenci Ukrajina
TikTok

Štenci koji nemaju majku uza se uvijek su tužan prizor. Majka svoje malene nikad ne napušta bez razloga, tako da znamo da ih je ili neki nečovjek odvojio od nje ili ona više nije živa. Nema treće mogućnosti.

Kada takve štence netko snimi u Ukrajini, onda je sve još tužnije. Znamo da ih nitko nije odvojio od majke, nego je ona nastradala. Jasno je da bi inače bila uz njih, jer nisu toliko odrasli da mogu živjeti bez njene pomoći.

Maleni, koji se na prvi pogled čine kao da su sami na svijetu, su se stisnuli jedni uz druge, da bi se zagrijali, ali i da bi se međusobno utješili. No, ono što je ganulo cijeli svijet, jer je snimka postala viralna i u manje od jednog dana pogledana je 2,3 milijuna puta, jest činjenica da se u čupavom klupku ne nalaze samo tri štenca - nego i mama mačka sa svojim malenima. Ona nije imala ništa protiv da su uz njenu obitelj i tri siročića.

Svi oni stisnuli su se zajedno, sasvim sigurno prestrašeni zbog svega što se događa oko njih. Ne mogu ništa promijeniti, no ovako barem imaju jedni druge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 19:59