TRI PRAŠČIĆA

Stanovnike Španskog jutros su probudile neočekivane pridošlice: ‘Znaju gdje ima klope...‘

Član grupe koji ih je podijelio i fotografirao u komentaru je objasnio da su se životinje neko vrijeme motale oko kontejnera
 Facebook/Zakaj volim Špansko

U ranim jutarnjim satima stanovnike na zapadu grada dočekao je neuobičajen prizor. Oko razbacanih kontejnera u Španskom, preciznije u Batušićevoj ulici, okupile su se tri divlje svinje. Životinje su posljednji put su viđene oko 6,30 kad su svoj put nastavile prema Prečkom.

Fotografije su objavljene na Facebook grupi Zakaj volim Špansko, a član grupe koji ih je podijelio i fotografirao u komentaru je objasnio da su se životinje neko vrijeme motale oko kontejnera nakon čega su nastavile put prema autoputu. Druga članica nadovezala se da je isti trojac njoj popriječio put u Prečkom.

- One su prirodni čistači, nanjušile su hranu jer je grad u teškom svinjcu. Smeće stoji danima, bit će toga sve više, napisala je članica u komentaru.

Bilo je i onih koji su zabrinuti za njihovu dobrobit. - Jadne životinje, što smo im napravili... uništavamo i uzurpiramo njihova staništa, a Čistoća ih "mami i časti" otpacima oko pretrpanih, neispražnjenih kontejnera, napisala je komentatorica na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 03:19