STRAVA

Šokantna priča iz Zagreba:‘Vlasnici nisu vidjeli da se mačka uvukla unutra i uključili su sušilicu‘

Donijeli su je veterinaru nakon toga što se dogodilo, nadajući se da joj stručnjaci mogu pomoći

Ilustracija

 Ivan Ryabokon/panthermedia/profimedia

S mačkama nikad dovoljno opreza. Nekad može zvučati pretjerano, ali najbolje je provjeriti perilicu rublja, sušilicu, pa ponekad čak i perilicu posuđa prije nego je uključimo. Mačke su poznate kao znatiželjna stvorenja koja će se zavući na razna mjesta, posve nesvjesna činjenice da ona za njih mogu biti opasna.

U grupi Šapoljupci na Facebooku koja je posvećena mačkama osvanula je šokantna priča. Objavila ju je volonterka koja godinama brine o mačkama i koja je priznala da je i nju samu, koja je do sada čula razne užasne priče, ova potresla.

- Dojava iz ambulante... Danas su prepametni vlasnici došli u jednu ambulantu s svojom mačkom koju su “izvrtjeli” u sušilici. Maca je, nažalost, umrla. Iskreno, meni kao vlasnici puno mačaka nikada nijedna nije završila zatvorena, čak niti u ormaru, a ne u perilici ili sušilici. Ova me je vijest stravično šokirala - napisala je.

Mnogi su bili jednako užasnuti ovim što se dogodilo, no javili su se neki kojima se dogodilo nešto slično, premda su na vrijeme shvatili što se događa i njihove su ljubimice preživjele.

- Moja macka je voljela spavati na prljavom vešu. Ušla je jednom u perilicu i nismo primijetili. Kad smo uključili, to je užasno bučilo. Kad sam došla vidjeti što se događa, skužili smo našu macu unutra. Odmah smo isključili vešmašinu. No, vrata se nisu mogla odmah otvoriti zbog pritiska. Ništa joj nije bilo, hvala Bogu. Doživjela je 20 godina, skoro 21. Nikad ne reci nikad ni za što - napisala je jedna žena.

image
VauMijau banner

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 03:16