STVARNO TAMO ŽIVI

Snimljen srndać o kojem se dugo priča: ‘Kako je lijep naš neobični Trešnjevčanin!‘

Za vrijeme slučajnog prolaska lokalitetom vidjeli su ga i uspjeli fotografirati, a on im je čak i pozirao
 Mapiranje Trešnjevke

Facebook stranica Mapiranje Trešnjevke uvijek je bila puna zanimljivih priča, fotografija i informacija. Ne čudi stoga ni njihova zadnja objava, vezana za jednog srndaća. Za njega se već neko vrijeme pisalo da živi na Trešnjevci (točni podaci o tome gdje živi su poznati, ali ćemo ih izostaviti, u strahu da prekrasnoj životinji netko ne bi naudio).

Ono što se priča je zaista istina. Za vrijeme slučajnog prolaska lokalitetom vidjeli su ga i uspjeli snimiti. U pola bijela dana, kažu voditelji stranice, što ih je prilično iznenadilo.

- Srndać je bio pomalo plah, no svejedno nam je mirno "pozirao" dok je cijela naša grupa od desetak osoba stajala tek dvadesetak metara od njega. Molimo vas da ga ne ometate u njenoj urbanoj divljini zapuštenog prostora, neka nam i nadalje uljepšava kvart ponekim ovakvim iznenadnim pojavljivanjem - kažu administratori stranice Mapiranje Trešnjevke.

Njihova objava izazvala je oduševljenje među pratiteljima, kojima je drago da je priča točna.

- Kako je lijep naš neobični Trešnjevčanin! Nadam se da se dobro osjeća u gradu i da nije usamljen... - napisala je jedna žena.

image
Mapiranje Trešnjevke
image
Mapiranje Trešnjevke
image
Mapiranje Trešnjevke
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 19:07