VELIKI APETITI

Snimka koja je pogledana više od 14 milijuna puta: Pogledajte što je ovaj galeb napravio!

Šokirani donedavni vlasnik hrane izašao je u vrt i otkrio da je kartonska kutija prazna

Galeb i njegov plijen

 TikTok

Svi znamo da gladne životinje ne prezaju ni od čega. Ako je na vidiku hrana, manje im je važno što je u blizini nje čovjek. Pouzdaju se u svoju brzinu. To objašnjava sve one gladne galebove koji bez prezanja ljudima iz ruku otimaju sendviče, krumpiriće ili poslastice.

No, jedan je galeb otišao korak dalje. Istina, hrana koju je ukrao tehnički nije ukradena: ostavljena je bez nadzora na stolu u vrtu, pa je on zaključio da ne pripada nikome i da, u skladu s tim, može sasvim lijepo pripasti njemu. No, ono što je zaista iznenađujuće je činjenica da galeb nije ukrao komad pizze, nego cijelu!

Šokirani donedavni vlasnik hrane izašao je u vrt i otkrio da je kartonska kutija prazna. Ogledao se oko sebe tražeći krivca, očekujući da je na tlu. No, onda je čuo galeba i pogledao prema gore. Imao je što vidjeti: pticu i cijelu pizzu kako nestaje u kljunu gladne ptice.

No, tugu zbog gubitka obroka sigurno mu je barem malo ublažila činjenica da je video samo na TikToku pogledan više od 14 milijuna puta. No, neki sumnjaju da nije stvaran, nego da je riječ o - montaži. Prosudite sami!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 08:58