MR. NICE GUY

Slavni roker nacrtao mačku, potpisao se i onda papir poklonio udruženju koje im pomaže

Oni će sliku prodati na online aukciji kako bi skupili sredstva za svoj daljnji rad

Alice Cooper sa svojim crtežom mačke

 Michigan Cat Rescue

‘My dog bit me on the leg today/My cat clawed my eyes‘ pjeva Alice Cooper u pjesmi No More Mr. Nice Guy, no njemu su životinje prilično drage. Iako je oduvijek bio najveći obožavatelj pasa, a onda je ‘otkrio zmije‘ i njima se oduševio, nisu mu odbojne ni mačke. Dokazao je to još jednom poklonivši svoju sliku mačke (koju je i potpisao) udruzi koja se brine za ove čupavce u Michiganu.

Ruku na srce, Alice ima brojne talente, no crtanje nije jedno od njih. Ipak, njegovi obožavatelji bi rado imali ono što je naslikao, tako da će se taj komad papira uskoro naći na aukciji koju će organizirati Michigan Cat Rescue.

- Slavan, ekstremno talentiran i nevjerojatno darežljiv Alice Cooper napravio je jedinstveni crtež, pravo malo remek djelo koje prikazuje mačku i poklonio ga nama. Mi ćemo ga u skoroj budućnosti ponuditi na online aukciji koja će nam pomoći da prikupimo sredstva kako bismo se i dalje mogli brinuti o mačkama. Ne možemo se dovoljno zahvaliti gospodinu Cooperu, koji je zaista fantastičan - objavili su iz udruge.

Oduševilo je to brojne obožavatelje ovog rokera, koji su imali samo riječi hvale za njega. Istina, imao je on na počecima svoje karijere ‘kokošji incident‘, koji je neke uznemirio. Bilo je to na koncertu 1969. godine kada je netko od gledatelja bacio kokoš na pozornicu. Cooper ju je, kako je kasnije pojasnio, automatski bacio nazad, naivno misleći da će odletjeti.

Nije se to dogodilo, nego ju je rastrgala publika. Priče o tome da joj je on zubima otrgnuo glavu i napio se njene krvi bile su netočne, premda ih on u prvo vrijeme nije opovrgavao, s ciljem da sebe i članove bend prikaže kao ‘opake‘ rokere. Ipak je to bio početak njihove karijere i trebala im je pozornost ljudi, bez obzira na to o čemu se radilo.

Kasnije je objasnio kako nije ozlijedio životinju i bilo mu je žao što je ona skončala na koncertu.

image

VauMijau banner

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 13:06