KAOS

Rakun provalio u kuću, vlasnica ga cijelu noć lovila, a onda je zbog malog provalnika pozvala policiju

Nije poznato kako je ušao u njen dom, no ona sasvim sigurno neko vrijeme neće moći normalno spavati

Ilustracija

 Lademannmedia/alamy/alamy/profimedia

Niti jedna životinja koju možemo zateći na našoj spavaćoj sobi (ako ta životinja nije naš ljubimac, jasno) sigurno nas neće obradovati. Prizor kakvog prestrašenog bića koje u nas zuri iz prostorije na koju smo najosjetljiviji, jer tamo spavamo, neće nam se nimalo svidjeti. Ipak, čak i u takvim situacijama čovjek treba cijeniti neke stvari. Recimo, nije isto kad u sobi pronađemo rakuna i kad tamo susretnemo super otrovnu zmiju.

Potonji slučaj je iz Australije, dok je rakun priča iz Njemačke. Točnije, iz jedne kuće u gradu Heidenheim an der Brenz. Žena je, videći životinju, najprije pokušala rakuna sama istjerati. Ne zna se tko je bio više uplašen - on ili ona. Jurili su sobama tijekom cijele noći: ona u nastojanju da ga istjera, on u paničnom strahu za vlastiti život, misleći da ga ona želi ubiti.

Pred zoru, žena je odustala i nazvala policiju. Kad su oni stigli, najprije je trebalo neko vrijeme dok ga nađu, a onda su utvrdili da je u spavaćoj seobi. Za vrijeme izvlačenja, čupavac je dodao još jedan zločin na svoj popis. U jednoj je noći taj svat, naime, provalio u nečiju kuću, a onda je napao policajca. Šalu na stranu, jasno je kako ga je napao u strahu za svoj život.

Na svu sreću, policajcu nije ništa, a rakun je na kraju sam pobjegao iz kuće i nestao u prirodi. Ne zna se kako je točno ušao, no sigurno je kako će ženi biti potrebno neko vrijeme da se ponovno opusti i mirno zaspe u svom stanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 10:21