FOTO, VIDEO

Prizor s glavnog gradskog trga mnoge oduševio: ‘Ovo je najopušteniji pas na svijetu, pogledajte ga...‘

Simpatični čupavac jedino je reagirao kada bi u blizini benda prošao kakav drugi pas
 Korana Sutlić

Zabavan prizor mogli su vidjeti svi oni koji su tijekom subotnjeg dana prošli glavnim gradskim trgom u Zagrebu. Članovima benda koji je na Trgu bana Jelačića nastupao se u njihovoj izvedbi pridružio jedan pas, koji je oduševio one koji vole životinje.

image
Korana Sutlić

Riječ je o ljubimcu koji je na trg stigao zajedno s članovima benda. Njegov vlasnik je jedan od glazbenika, pa ga pas često prati u svemu što on radi. Često su to upravo nastupi i to se točno vidi iz njegova ponašanja: slušao je glazbu i promatrao ljude oko sebe. Jedini trenuci kad nije toliko smiren su oni kada se njegovim ljudima približi kakav drugi pas: onda počne lajati i tako nastoji otjerati onoga za kojeg smatra da ugrožava njegove ljude.

image
Korana Sutlić

Naša novinarka, koja se zatekla na Trgu, kaže kako odavno nije vidjela toliko smirenog psa. Neko je vrijeme, kaže, slušao glazbu, a kad mu je sve dosadilo, otišao je iza benda i malo odspavao. Glazba mu nije ni najmanje smetala, iako znamo da psi imaju sluh daleko bolji od našeg, tako da je jasno kako je na ove zvukove itekako navikao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 16:23