FOTO

Prekrasni prizori s Jadrana: ‘Prenosimo vam njihove blagdanske pozdrave‘

Naše su istraživače oduševili dupini svojim skokovima tijekom posljednjeg ovogodišnjeg terenskog istraživanja, dodali su
 Blue World Institute

Predblagdansko raspoloženje vlada diljem zemlje, pa onda ne iznenađuje što su tim povodom i iz Instituta Plavi svijet objavili svoj doprinos duhu koji nas sve obuzima u ovo doba godine. Istina, možda na prvi pogled nema na njihovim fotografijama ničega što sugerira da su nam Božić i Nova Godina iza ugla, ali s obzirom na to da su fotografije snimljene na moru, to ne možemo ni očekivati. No, ne čini ih to ni manje posebnim.

- Predbožićna čarolija na moru! Naše su istraživače oduševili dupini svojim skokovima tijekom posljednjeg ovogodišnjeg terenskog istraživanja! Prenosimo vam njihove blagdanske pozdrave. Nema ništa poput njihove energije i elegancije dok skaču u zrak. Zahvaljujemo vam se na pruženoj potpori tijekom cijele godine - objavili su iz Instituta.

Jedan od načina na koji se može poduprijeti njihov rad jest virtualno usvajanje dupina. U zamjenu za novčanu naknadu, svaki ‘udomitelj‘ dobiva certifikat, a upravo to iz Instituta preporučuju kao savršen poklon za blagdane. Ne samo da je riječ o posebnom poklonu, kažu, nego se njime i pomaže dupinima u Jadranu.

image
Blue World Institute
image
Blue World Institute
image
Blue World Institute
image
Blue World Institute
image
Blue World Institute
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 12:31