I NJIMA SE DOGODILO

Objava iz zagrebačkog azila u Dumovcu: ‘Hakirali su nam stranicu, izgubili smo 40 tisuća pratitelja‘

Ova društvena mreža im je važna za promociju napuštenih životinja i akcija koje provode

Prizor iz Dumovca

 Ivana Nobilo/Cropix

Nedavno je hakirana stranica Zadarskog azila, no volonterke su uspjele vratiti kontrolu nad njom. Istina, ona se sad ne zove tim imenom, i idućih mjesec dana ga neće moći promijeniti, no vlasnice mogu na njoj objavljivati. Iste sreće nisu bili iz zagrebačkog skloništa u Dumovcu, čiju je stranicu pratilo 40 tisuća ljudi.

- Zbog hakerskog napada blokirana je stara Facebook stranica Skloništa. Pred našim kolegama iz Dumovca sada su ogroman posao i velika želja - do Božića ponovo izgraditi veliku Facebook zajednicu ljudi koji žele dobro životinjama. Pomozite im u izgradnji nove zajednice koja će pridonijeti uspješnom udomljavanju napuštenih pasa i mačaka, razvoju svijesti o odgovornom držanju kućnih ljubimaca te obzirnog odnosa prema divljim životinjama - objavili su na stranici ZOO vrta. Naime, Dumovec, Oporavilište za divlje životinje i zagrebačko groblje kućnih ljubimaca dio su ustanove Zoološki vrt Zagreb.

Pratitelje su zamolili da informacije o novoj stranici podijele sa svima koji vole životinje, s nadom da će vratiti većinu svojih pratitelja. Ova društvena mreža im je važna za promociju napuštenih životinja i akcija koje provode, pa im je zbog toga stalo da ih prati što više ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 03:24