BABY LASAGNA

Nježna strana pobjednika Dore: Prije natjecanja otišao je u azil, evo tko ga je tamo oduševio

- Pogledajte ovog malog srcolomca - napisao je uz fotografiju snimljenu u Umagu

Baby Lasagna

 Youtube/

Pobjednik ovogodišnje Dore, Baby Lasagna, nedavno je na svojem Instagramu objavio fotografije nastale u udruzi Goldi iz Umaga. Riječ je o napuštenim životinjama s ulice koje traže dom i kojima volonteri udruge brinu dok ne nađu nekoga tko će ih odvesti doma. Njihovi štićenici su pobjednika Dore toliko oduševili da je morao podijeliti fotografiju s njima na svojem profilu.

- Mislio sam da ću ovo objaviti na Instagram storyju, ali ove slike zaslužuju svoju objavu. Pogledajte ovog malog srcolomca - napisao je uz fotografiju na kojoj ga vidimo u pozadini, a u prvom planu je jedan simpatični narančasti mačak, koji se znatiželjno navirio prema osobi koja je snimila fotografiju.

No, nije to jedina njegova objava sa životinjama. Nekoliko dana prije objavio je fotografiju na kojoj ga vidimo kako u naručju drži šarenu mačku, a za koju je napisao samo kako je snimljena u Istri.

- Tu je još i ljupka koza Kate. Fotografiju s njom objavio je uz zahvalu svima koji slušaju njegovu pjesmu na streaming platformama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 18:16