TUGA

Nećete povjerovati kad pročitate zbog kojeg su razloga ljudi ostavili svoju mačku u azilu

Mnogi su ovu objavu podijelili na društvenim mrežama, izražavajući nevjericu

Ilustracija

 Ngela Macrio/Alamy/Alamy/Profimedia

Postoje situacije kada je životinju pomalo teško uklopiti u svoj životni stil. Bilo da je previše živahna, da uništava, da se boji razdvajanja... Sve su to mogući scenariji, posebno kada doma dovedemo životinju iz skloništa. No, mi smo ti koji su životinju birali i moramo biti spremni da će to od nas zahtijevati povremene žrtve, kako vremena, tako novca, ali i komfora. Vlasnici pasa znaju da će i po snijegu i po kiši morati ljubimca izvesti van da obavi svoje, a vlasnici mačaka trebaju biti svjesni činjenice da bi ih ljubimac mogao buditi u šest ujutro, jer su tad iznimno živahni.

No, jedna se mačka imena Ellie u sklonište američke organizacije PetSmart Charities vratila zbog nečeg drugačijeg. Nije ona svojeg vlasnika budila ujutro, nego je samo htjela malo nježnosti. To ovo ostavljanje čini još šokantnijim. Uz mačkin kavez nalaze se sve informacije o njoj, a tamo kao razlog zašto je vraćena u sklonište, piše nešto nevjerojatno.

- Ovdje sam jer sam htjela spavati sa svojim ljudima tijekom noći, a kad mi to nisu dozvolili, ‘plakala‘ sam cijelu noć ispred vrata - stoji u opisu.

Mnogi su ovu objavu podijelili na društvenim mrežama, izražavajući nevjericu nad činjenicom da je netko mačku ostavio u skloništu samo zato što je navečer htjela spavati u istoj prostoriji s tom osobom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 22:34